Dobrodošli u
svet inovacija

Regionalni
Inovacioni startap centar
Stara Pazova

Projekat finansira

O nama

Upotpunjujući inovacioni ekosistem u delu preduzetničkog segmenta Republike Srbije, ovim projektom je stvoren novi „instrument“, kao deo mreže organizacionih celina uspostavljenih kroz Program podrške otvaranju regionalnih inovacionih startap centara za 2018. godinu sa ciljem podsticanja inovativnosti, koji sa jedne strane omogućuje unapređenje poslovanja novih kao i postojećih kompanija kroz generisanje inovacija i novih proizvoda.

Sa druge strane u Inovacionom startap centru Stara Pazova se pruža se sistemska podrška mladima i početnicima u poslovanju, u razvoju inovacionih kapaciteta u oblasti EE i OIE, ruralnog razvoja, moderne poljoprivrede, elektromobilnosti, u segmentu razvoja biznis ideja, inovacija i dizajna proizvoda, uz povezivanje i mentorski rad sa uspešnim kompanijama iz regiona.

Centar služi i kao platforma za efikasno povezivanje kompanija iz Sremskog okruga sa naučno-istraživačkim, razvojnim, finansijskim i ostalim institucijama. Time se doprinosi pronalaženju novih izvora finansiranja, razmeni iskustava i transferu znanja i novih tehnolognja sa ciljem povećanja konkurentnosti a čime se vrši direktan uticaj na ekonomski rast u Sremskom regionu i šire.

EDUKACIJE
RADIONICE

OBUKE
TRENINZI

UMREŽAVANJE
PARTNERSTVA

PODRŠKA
MENTORSTVO

Na raspolaganju

300

m2 opremljenog prostora

7

kancelarija

1

prototyping labaratorija

1

konferencijska sala

Vizija

"Iz samog naziva novog Ministarstva se vidi jasna namera da se proces od nauke do inovacija i do formiranja novih proizvoda i procesa nekako zaokruže aktivnosti jednog ministarstva.
Bazična nauka je svakako i dalje izvor svega daljeg što se događa u tom procesu i ona mora da se jača, i mora zaista da bude izuzetna kao što je i definisano u Strategiji – nauka je moć znanja.
Sa druge strane treba intezivirati aktivnosti u vezi sa razvojem inovacija, i raditi na promeni uvida naših naučnika u to koliko veliku i konkretnu vrednost ima njihov rad".
Jelena Begović
Ministar - Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije

Inovacije - Srbija stvara

Poslednje vesti

Otvoren prvi medomat u Vojvodini u centru Sremske Mitrovice
Zahvaljujući inicijativi Regionalne razvojne agencije „Srem“, Specijalnog rezervata prirode „Zasavica“ i Društva pčelara „Jovan Živanović“ iz Sremske Mitrovice, građani ovog ...
Opširnije →
RRA Srem na Poljoprivredom sajmu u Novom Sadu – projekat inovacije u oblasti proizvodnje hrane
U okviru 91. međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu, RRA Srem je u Paviljonu EU predstavila svoje rešenje za održivu ...
Opširnije →
Uđi u svet inovacija ! – Javni poziv
Regionalni inovacioni Startap centar u Staroj PazoviRegionalna razvojna agencija Srem raspisuje JAVNI POZIV U cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog ...
Opširnije →

Naši bivši i sadašnji timovi.

KONTAKT

Kralja Petra I Karađorđevića
22300 Stara Pazova, Srbija

+381 22 470910
+381 63 381424

office@inosrem.rs

Scroll to Top