Konkurs za stanare – korisnike usluga centra 2022

REGIONALNI CENTAR ZA ODRŽIVI RAZVOJ SREMA

INOVACIONI STARTAP CENTAR U STAROJ PAZOVI

RASPISUJE

U cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga, Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi i Regionalna razvojna agencija Srem raspisuju javni konkurs za pojedince, timove i mlada inovativna preduzeća koji se kandiduju da budu potencijalni korisnici usluga i prostorija Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi. (ul. Kralja Petra I Karađorđevića br. 2).

Potrebno je kandidati imaju inovativne ideje u oblastima: energetska efikasnost i obnovljivi izvori energije,  elektromobilnost, saobraćaj, mašinstvo i obrada metala i plastike, grafičarstvo, poljoprivreda i ruralni razvoj,  softverska rešenja i aplikacije.

Na konkurs, sa svojim idejama i inovativnim projektima, mogu se prijaviti: pravna lica i mlada inovativna preduzeća koji posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, uključujući i pojedince kao nosioce inovativnih ideja i projekata.

Tri prvoplasirana tima dobiće nagradu u vidu Note Book računara, a prvih pet timova mogućnost korišćenja prostora i usluga u Inovacionom Startap centru u St. Pazovi.

Konkurs traje do 15.12.2022. Prijavni obrazac možete preuzeti na sledećem linku PRIJAVNI OBRAZAC ( .PDF  ili   .DOCX ).

Projekat Inovacionog startap centra finansira:

KABINET MINISTRA BEZ PORTFELJA ZADUŽEN ZA INOVACIJE,

a implementatori su.
Opština Stara Pazova i Regionalna razvojna agencija Srem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top