Održana obuka 3D projektovanje i štampa

Uspešno smo završili još jednu inspirativnu etapu u našem putovanju inovacija! U prethodnim mesecima je uspešno realizovana obuka iz programa upotrebe 3D softvera i 3D štampanja, kao deo Projekta „Jačanje kompetencija inovacione zajednice i razvojnih MSP Sremskog okruga kroz integrisane programe RISC u Staroj Pazovi“.
Veliko hvala svim učesnicima koji su svojim entuzijazmom i angažovanjem doprineli uspehu ovog događaja! Vaša posvećenost je inspiracija za sve nas.
Ova obuka je bila otvorena za sve-od učenika srednjih škola do strastvenih pojedinaca željnih proširivanja svojih veština i znanja.
Hvala i Kabinetu Ministra za ravnomerni regionalni razvoj na podršci koja nam je omogućila da ostvarimo ovaj uspeh i doprinesemo razvoju naše lokalne zajednice.
Nastavljamo dalje sa puno entuzijazma i inspiracije, spremni da istražujemo nove horizonte inovacija!Na radionici je bio prisutan 31 učesnik, među kojima su bili građani, preduzetnici, članovi stambenih zajednica kao i učenici srednjih škola. Radionica predstavlja koristan korak ka jačanju svesti i učešća građana u ostvarivanju energetske demokratije u Srbiji.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top